Рита Ора се извини официално, че е нарушила ограничителните мерки (ВИДЕО+СНИМКИ)

Певицата Рита Ора се извини, че е нарушила строгите правила за изолация във Великобритания с парти за 30 души по случай 30-ия си рожден ден, съобщи Ройтерс.

Тя каза, че е направила само "малко събиране с приятели". Според в. "The Sun" обаче партито е било в събота вечерта в лондонски ресторант, като на него са присъствали 30 души.

Според противоепидемичните разпоредби във Великобритания хората нямат право да се срещат с представители на други домакинства на закрито, а на открито могат да се събират само двама души. Ресторантите са затворени, освен предлагащите храна за в къщи, за да бъде ограничено разпространението на новия коронавирус.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora)

"Това беше спонтанно решение, взето с погрешната идея, че излизаме от ограниченията и това ще е о'кей – обясни Рита Ора със стори в Инстаграм. – Съжалявам много, че наруших правилата и разбирам, че това поставя хората в риск. Това беше сериозна и неизвинима грешка в преценката. Като се имат пред вид ограниченията, разбирам колко безотговорни бяха тези действия".

На мястото са повикани полицаи заради сигналите за нарушение на ограниченията. Те обаче не са установили нередности. Рита Ора доброволно ще плати глоба за нарушението, съобщи BBC.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora)

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here