Кикбоксьорите ни доказаха, че имат място в световния елит

Българските кикбоксьори, които взеха участие на GLORY 89, защитиха родната чест по достоен начин на ринга в Бургас.

Четирима от от общо петима родни бойци, които имаха насрочен мач срещу чужденец, записаха успех на 07.10 (събота) в Арена Бургас. Това се случи на дебютното издание на елитната кикбокс верига GLORY в България.

В подглавната битка на вечерта Стоян Копривленски изравни резултата в официални срещи между него и румънеца Сорин Калинюк. Боецът с прякор Снайпера надделя с единодушно съдийско решение. Бургазлията подпечата победата си с нокдаун във втория рунд.

В главната битка на събитието хегемонът в категория перо на GLORY Печ бе обявен за победител след пет рунда битка с испанеца Давид Мехия. Двубоят беше изключително равностоен, което доведе до неединодушно съдийско решение в полза на 28-годишния тайландец. Това бе осма поредна защита на пояса при 66-килограмовите за Печ./

Тайландецът използваше умело киковете си и засрещащи удари с задната ръка през по-голямата част от срещата, за да си осигури 169-ти успех в професионалната му кариера.

Ето как се разви и всеки един останал двубой от първата по рода си галавечер у нас.

Източник: ФАКТИ

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here