Най-трудно продаваемите употребявани автомобили

След като ви показахме статистиката на iSeeCars, която изготви списък (засягащ най-вече пазарите в САЩ) с 10-те най-бързо продавани употребявани автомобили сред пандемията, сега ще ви пощажем кои коли "втора ръка" се продават най-трудно.

Според информацията, средно, употребяваните автомобили се продават за 68.9 дни по време и след пандемията, но лидерът в тази антикласация е с показател от почти 200 дни. Ето кои са най-трудно продаваемите употребявани автомобили.

iSeeCars анализира над 4.8 милиона продажби на автомобили за проучването си, което включва нови и употребявани автомобили. За сегмента "втора употреба" iSeeCars тегли данни от превозни средства произведени през периода от 2015 до 2019 година, които са продадени между март и юни 2020-а.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here