Всички ѝ се подиграваха заради брекетите, но днес е неустоима

Красива тиктокърка сподели, че дълго време била отхвърляна от мъжете, защото носила брекети. Брюнетката Кенеди Карпентър натри носа на всички доскорошни хейтъри, след като показа в TikTok уникалната си трансформация, след като маха проблемните брекети. Когато ги поставила, за да изправи зъбите си, на Кенеди ѝ казали, че надали ще я харесват много момчетата. Момичето понесло върху себе си десетки грозни подигравки и обиди, защото просто искала да подобри усмивката си, а това, както мнозина знаят, отнема дълго време.

Когато ги поставила, за да изправи зъбите си, на Кенеди ѝ казали, че надали ще я харесват много момчетата. Момичето понесло върху себе си десетки грозни подигравки и обиди, защото просто искала да подобри усмивката си, а това, както мнозина знаят, отнема дълго време.

Кенеди показа впечатляващата си метаморфоза в TikTok, където се радва на десетки хиляди последователи. Във видеото виждаме Кенеди първо с брекетите, без почти никакъв грим, косата ѝ е вързана на кок, но следва уникалната промяна. Само след секунди виждаме тиктокърката с невероятна права коса, блестяща усмивка и перфектен грим.

Разликата е наистина огромна. Днес Кенеди е доста по-уверена в своята външност и няма причина да се тревожи да излиза на срещи с мъже. Видеото е натрупало над 2 млн., гледания и цели едно – да вдъхне кураж на всички хора, които понасят хейт, защото са си сложили брекети, пише vbox7. Всички са супер изненадани от новата външност на Кенеди, която излъчва само увереност и сексапил, ако съдим и от снимките, които публикува в своя Instagram профил.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here