Издирваната жена от Бургас вероятно е отвлечена

Теодора Бахлова от Бургас която изчезна мистериозно преди пет дни, вероятно е била отвлечена. Пред Нова телевизия дъщеря ѝ Християна Радоева сподели, че е обиколила целия град, но няма следа от жената.

„Майка ми цял живот е работила и се е занимавала с богати хора, които могат да ѝ навредят по някакъв начин. Не мога да гадая, но се съмнявам, че може да е отвлечена“, каза Християна.

„Обадили са ѝ се към 18:00 часа. Не знам с кого е говорила и за какво, защото не съм присъствала. Не бях в Бургас. След телефонния разговор е излязла разплакана по думите на баба ми“, добавя тя.

„Майка ми е казала „Излизам за малко. Оставям си ключовете за колата тук и оттогава я няма“. Тръгнала е с черен клин, черно шушляково яке, с вързана коса. Носела е малка чантичка и все още няма вест от нея“, разказва младата жена.

„Моите съмнения са свързани с нейната сестра. В предвид това, което се е случвало през годините, смятам, че е възможно да ѝ посегне, нещо да ѝ направи, защото от много време се съдят, делят имоти, пари“, добави тя.

Теодора Бахлова е живяла в Англия. Върнала се преди около месец и половина.

„Плановете ѝ бяха да дойде, да си почине тук и да свърши неща като всеки един българин, живеещ в чужбина. Трябвало е да пътува утре за Лондон. Аз живея в София. Баба ми щеше да остане при мен за две седмици“, заяви Християна Радоева.

„Навсякъде търсих майка ми – в болници, в морги, казини, улички, градинки. Обиколила съм цял Бургас. Майка ми няма интимни връзки. Ако беше споделила нещо на свои приятелки, щяха да ми кажат. Комуникирам с тях постоянно. Имам достъп и до личния ѝ профил във Фейсбук. Английският ѝ телефон е в мен. В социалните мрежи няма комуникация с никакъв мъж“, каза Християна.

„Майка ми е имала среща с приятелки в петък, което означава, че не е имала намерение да изчезва. Ако тя ме гледа отнякъде, нека да се прибере вкъщи, защото много време я няма, а и баба вече не издържа!“, добавя младата жена.

Ако някой я види, да ми се обади на тел. 0896105093, призова тя.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here