Джордж Клуни на два пъти се разминал на косъм със смъртта

Джордж Клуни на два пъти си е мислел, че ще се прости с живота си в опасни ситуации, разкрива самият той пред британското издание The Independent.

Така например, през 2018 г., докато снима в Сардиния сериала „Параграф 22“, по култовата книга на Джоузеф Хелър, актьорът попада в катастрофа с мотора си. След като автомобил го блъска, холивудският актьор е транспортиран в болница с контузии. За щастие, медиците стигат до извода, че получените травми не са животозастрашаващи, но Клуни имал чувството, че „това е краят“, защото се движел с много висока скорост.

„Тогава ми провървя. Излетях във въздуха и се приземих на колене. Но можех да се приземя и на друга част от тялото си и да умра“, казва той. И добавя, че оттогава съпругата му Амал му е забранила да кара мотор. В друг случай в главата на актьора опрели пистолет. Това станало в Южен Судан при грабеж и също не на шега уплашило звездата от „Бандата на Оушън“, „Високо в небето“, „Гравитация“ и др.

На 10 декември се разбра, че преди това Джордж Клуни пак е попадал в болница, тъй като рязко отслабнал с повече от 13 кг заради ролята си във филма „Полунощно небе“ (The Midnight Sky) и си докарал остър панкреатит.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here