Лидерът на партия МИР Симеон Славчев води листите в София и Варна

Симеон Славчев, ПП МИР: Комисията за ревизия в Парламента първо да провери Братя ГалевиПредседателят на ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев
води листите за кандидати за народни представители в София 23-ти
многомандатен избирателен район и във Варна.

Това стана ясно, след като листите на партията бяха регистрирани в районните избирателни комисии за предсрочните парламентарни избори на 14-ти ноември.

“В листите на ПП МИР е експертният потенциал на България. За партия МИР
политиката не е самоцел, а средство за решаване на реалните проблеми на
българските граждани.

Именно затова в нашите листи имаме водещи специалисти от всички сфери на обществено-политическия живот на страната – инженери, юристи, икономисти, финансисти, дипломати, мениджъри, лекари, учители, преподаватели във висшите учебни заведения, експерти по национална сигурност, вътрешен ред и управление на кризи, културни дейци, и общественици“, заяви лидерът на партия МИР Симеон Славчев.

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here