Двама загинали при катастрофа в Шуменско

Двама шофьори на леки автомобили са загинали при тежка катастрофа на територията на област Шумен, съобщават от полицията, цитирани от bTV.

Сигнал за пътно-транспортно произшествие по пътя между село Стоян Михайловски и Нови пазар е приет в 10:07 часа днес. По първоначални данни удара между двете МПС-та е челен. Към мястото на произшествието са насочени екипи на полиция, пожарна и Спешна помощ. След пристигане станало ясно, че катастрофата е между два леки автомобила с шуменска регистрация. Установено е, че водачът на едната кола, който пътувал сам, е починал. В другата освен водача е имало и пътник.

Наложило се е спасителен екип да реже автомобила, за да извади единия от тях, а малко по-късно е установена смъртта и на втория шофьор. Спътникът му е откаран в шуменската болница, няма данни за състоянието му. Движението е затворено. Създадена е организация за преминаване на автомобилите през обходни маршрути. Причините за настъпване на произшествието се изясняват. Извършва се оглед на място.

Източник: ФАКТИ

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here