Toyota показа още една версия на Yaris

Toyota Yaris Cross бе представена преди близо година, а ето че от японската компания вече представиха и нова версия на малкия кросоувър, която се отличава главно с промени по външния вид и оборудването с което пристига.

Базираният на Yaris SUV може да се похвали с различна долна част на предната броня, която се е сдобила с пластмасови защити, които играят по-скоро дизайнерска роля, отколкото функционална такава. Подобно нещо можем да видим и в задната част, като при показания модел, тези елементи са боядисани в сив цвят.

Стандартно получавате джанти в размер от 18-цола, както и греди на багажника, отново боядисани в сиво.. Ако изберете да доплатите за Premiere Edition, която ще се продава само първата година, то получавате различни джанти, както и кожа по седалките, корите на вратите и волана. Електрически багажник и хед-ъп дисплей също пристигат при базовия модел.

Задвижването си остава същото, компактният кросоувър разчита на 1.5-литров бензинов двигател, който в комбинация с електромотор генерира максимална мощност от 114 конски Те се предават към предните или четирите колела в зависимост от режима в който шофирате. Поръчки ще се приемат след средата на годината, а първите доставки в Европа ще започнат през септември.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here