Nissan показа най-евтиния си кросоувър (ВИДЕО)

Nissan представи официално най-малкия и евтин кросоувър в гамата си. Засега Magnite е само концепция, но изглежда напълно готов за серийно производство, което по план трябва да започне в началото на следващата година.

По пътя към конвейера моделът с почти пълна сигурност ще остане без масивните пластмасови арки на калниците, а радиаторната решетка, фаровете и джантите ще станат по-сдържани. Вече е известно, че серийният Magnite ще бъде дълъг под четири метра и ще получи богато оборудване с круиз контрол, камери за 360-градусово видеонаблюдение и мултимедия с 8-инчов екран.

В основата на кросоувъра лежи платформата за автомобили с предно предаване CMF-A. За задвижване ще се предлага само 1.0-литров трицилиндров двигател в атмосферна и турбинирана версия с мощност съответно 72 и 95 к.с., а скоростната кутия ще бъде робот или вариатор.

Като начало Magnite ще се продава само в Индия. Не е изключено обаче Nissan да започне да предлага модела и на други пазари, каквито са били първоначалните планове преди да бъде взето решение за ликвидирането на бюджетната марка Datsun.

<iframe width="640" height="360-" src="https://www.youtube.com/embed/2MbF5HJzJmY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/Ee6bfM4hvj8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here