Formula 1 показа календара за новия сезон

Драматичният сезон във Formula 1 приключи с успех за Макс Верстапен и Mercedes, но времето за празненства скоро ще приключи, защото обратното броене за кампанията през 2022 г. стартира.

Организаторите на „Най-бързото състезание на планетата“ представиха календара, в който са включени 23 дестинации.

Началото е на 20 март в Бахрейн, а финалът отново ще бъде в Абу Даби на 20 ноември.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Time to get these dates down so you don&#39;t miss a thing of our 2022 season 🤩<br><br>Only 7️⃣6️⃣ days to go! 👀<a href="https://twitter.com/hashtag/F1?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#F1</a> <a href="https://t.co/Im9lupJDMS">pic.twitter.com/Im9lupJDMS</a></p>&mdash; Formula 1 (@F1) <a href="https://twitter.com/F1/status/1477240689322774533?ref_src=twsrc%5Etfw">January 1, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here