Ъшър стана татко за трети път

Певецът Ъшър стана татко за трети път, след като приятелката му Джен Гойкоечеа го дари с дъщеричка, съобщи Контактмюзик.

Щастливите родители са избрали за момиченцето си името Соврин Бо Реймънд.

Изпълнителят, истинското име на когото е Ъшър Реймънд IV, лично се похвали в Инстаграм с раждането на третото си дете, публикувайки снимка на бебешките пръстчета в бащината ръка.

"Чувстваме се благословени и преизпълнени с любов с появата на нашето прекрасно момиченце, Соврин Бо Реймънд", гласи текстът към снимката.

View this post on Instagram

We are feeling blessed and full of love with the arrival of our beautiful baby girl, Sovereign Bo Raymond. “Isn’t She lovely” by Stevie Wonder on repeat ❤️ ❤️ ❤️

A post shared by Usher (@usher) on Sep 30, 2020 at 8:55am PDT

Бебето е първо дете за Ъшър и Джен и трето за певеца. Четиридесет и една годишният изпълнител има две момчета – Ъшър V и Навид – на 12 и 11 години от бившата си съпруга Тамека Фостър.

Ъшър има зад гърба си още един провален брак с Грейс Мигел. За връзката му с 36-годишната Джен Гойкоечеа за първи път се заговори през октомври миналата година. В началото на септември тази година се появиха публикации, че двойката очаква дете. Броени дни по-късно Ъшър лично потвърди новината.

На 10 септември изпълнителят бе гост в "Късното шоу на Джеймс Кордън", като в разговора с водещия той описа бременността на половинката си като "истинско щастие по време на пандемия".

"Това е изключително труден момент за всички ни, така че наистина съм развълнуван от факта, че отново ще ставам баща. Очаквам раждането с нетърпение", каза той.

Тогава, запитан дали с Джен са решили как ще кръстят бебето, чийто пол все още не бе разкрит от носителя на "Грами", бъдещият баща каза, че все още не са се спрели на конкретно име.

"Не съм като Джордж Форман, не мога да нарека всичките си деца Джордж. Ако е момиче, то не мисля, че Ъшър ще ѝ подхожда", пошегува се той.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here