Шаповалов шокира Зверев и вече мисли как да стори същото с Надал

22-годишният Денис Шаповалов се превърна в скрития фаворит за титлата от Australian Open, след като надигра с 3:0 сета световния №3 Александър Зверев.

Канадецът демонстрира завидно спокойствие и още в началото на мача успя да пробие съперника и сравнително лесно стигна до 6:3.

Във втория сет Зверев вдигна темпото, за да вкара срещата в тайбрек, но там отново необичайно хладнокръвният младок го надигра с 5:3.

В последния сет сценарият от първата част се повтори, а след края на мача Шаповалов призна, че „това е мачът, който най-малко е очаквал да приключи в 3 сета“.

На 1/4-финалите канадецът ще се опита да шокира и големия фаворит Рафаел Надал, който преди това спечели също с 3:0 сета мача си с Адриан Манарино, но испанецът бе далеч по-затруднен.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here