Хървати за искания от Лудогорец вратар: Трудно ще стане

Хърватският вратар Кристиян Кахлина е далеч от трансфер в Лудогорец и по-скоро тази сделка няма да се осъществи, прогнозират местните медии.

28-годишният страж на ХНК Горица бе считан за ново попълнение на шампионите, което да засили конкуренцията с Пламен Илиев и Владислав Стоянов, след като бразилецът Ренан дос Сантос се връща в родината си, пише „Тема спорт“. Засега обаче развитие няма.

"Лудогорец иска да привлече Кахлина, но в този момент сме много далеч от окончателното споразумение“, коментира спортният директор на ХНК Горица Миндаугас Николичиус. Цената на вратаря е близо 1 милион евро, като именно това е пречката.

28-годишният Кахлина е юноша на Динамо Загреб. Той е играл още за Виноградар, Лучко и Копер, като е бивш юношески национал на Хърватска.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here