Хеликоптер на “Гранична полиция” откри ниви с 4,5 тона канабис

Специализирана полицейска операция с участието на служители от РДГП-Смолян, РДГП-Кюстендил и отряда за въздушно наблюдение е проведена вчера, по утвърден от директора на Главна дирекция „Гранична полиция“ план.

При извършените облитания хеликоптерите от специализирания отряд за въздушно наблюдение на ГД „Гранична полиция“ са открили ниви с наркотични растения в горски фонд в зоната за отговорност на Гранично полицейско управление "Златарево". При извършените полеви наркотестове растенията са реагирали положително на канабис – общото открито количество е 4 486 килограма.

Уведомени са районните прокуратури в Петрич и Сандански. По случаите в ГПУ "Златарево" са образувани досъдебни производства. Иззети са представителни проби, а останалото количество канабис е унищожено на място в присъствието на комисия.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here