Фетел към Ferrari: Знаете, че объркахте всичко!

Себастиан Фетел критикува открито по радиото отбора на Ferrari за избора на стратегия във вчерашнoтo Гран При на Великобритания. След второто си излизане от бокса германецът се обърна към тима с думите: „Знаете, че объркахте всичко. Точно това бяхме говорили да не правим“. Днес четирикратният световен шампион продължи с критиките, като дори стигна по-далеч.

„В отбора нямаха куража да оставят Шарл да ме изпревари на пистата. Той беше на различна стратегия от мен и аз нямаше да се защитавам и щях да го пусна пред мен. Те обаче явно се притесниха и решиха да ме извикат в бокса, за да мине Льоклер пред мен. Аз имах поне още десет обиколки живот в твърдите гуми и така на финала щях да спечеля точки“, коментира разочарованият Фетел.

„Признавам, че имам вина на старта за грешката, но след това давах всичко от себе си да спечеля точки за отбора. Цялата ми стратегия бе провалена, а точно това бяхме говорили да не правим преди състезанието. Затова и коментирах ситуацията по радиото“, завърши германецът.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here