Титуляр в националния тим отпадна от сметките за мача със Северна Ирландия

Един от основните играчи на националния ни отбор – Страхил Попов, не тръгна с тима за Белфаст. Селекцията на Ясен Петров се изправя срещу Северна Ирландия утре от 21:45 часа в третия си мач от квалификациите за Мондиал 2022.

Както вече стана ясно, защитникът на турския Хатайспор беше освободен от лагера на "трикольорите" и няма да се разчита на услугите му и за гостуването в Белфаст. Страхил Попов остана извън групата и в домакинството на Италия в неделя, загубено с 0:2. До момента Ясен Петров не е назовал причината за освобождаването на бранителя от лагера на държавния тим.

Неофициалната версия е, че Попов има лека травма.

Кирил Десподов пък вече е възстановен и замина с националния отбор. Крилото на Лудогорец получи контузия в първия мач срещу Швейцария (1:3) миналия четвъртък и не бе в групата за двубоя с Италия. Десподов вече е възстановен и се очаква да играе утре.

В 20:15 часа българско време днес ще се проведе редовният брифинг на Ясен Петров преди двубоя, а в 20:45 часа е тренировката на националите ни на стадион "Уиндзър парк" в Белфаст.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here