Тежка драма във “Фермата”: Годеницата на Данчо скочи на Даяна

Любовна драма превърна риалити шоуто „Фермата“ в латино сериал. Годеницата на фокусника Йордан нахълта в шоуто, сипейки огън и жупел върху актрисата Даяна Ханджиева, в която илюзионистът е тежко влюбен.

Унижена и наранена, певицата Камелия Ноева обвини звездата от „Скъпи наследници“, че е оплела любимия ѝ в мрежите си. Даяна от своя страна се защити, че с Йордан са само приятели, а прегръдките и целувките им пред камерите не означават нищо.

„Колкото и да повтаряш, че сте само приятели, няма да се измъкнеш суха от тази ситуация! Смяташ ли, че никога не си гледала Данчо с очи на кошута? Не усещаше ли, че между вас има сексуално напрежение, видимо за всички? Не знаеше ли по каква тънка струна играеш? Не ви пожелавам да сте на мое място, вечер да сядате пред телевизора и да се чудите какво ще видите! От един месец не съм спала, стомахът ми е в гърлото! Ужасно е! Дори съжалението на хората не толкова е гадно, защото в такъв момент имаш нужда от подкрепа, която не може да получиш от най-близкия си човек“, изплака болката си Камелия.

Разстроена и разкъсвана от чувство за вина, Даяна поиска прошката ѝ. „С Данчо сме приятели. Но аз искам да ти се извиня за свободното си поведение и затова, че съм предала грешни послания. Държах се безотговорно“, разкая се актрисата. Думите ѝ облекчиха болката на Камелия и тя напусна „Фермата“ спокойна. Преди да хлопне портата обаче, певицата проведе дълъг, тежък разговор с годеника си Йордан. Двамата изясниха отношенията си, обясниха се взаимно в любов и, плачейки неудържимо, стигнаха до извода, че са създадени един за друг.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here