Спипаха новия Outlander без никакъв камуфлаж

В Instagram бяха публикувани снимки на следващото поколение Mitsubishi Outlander без каквато и да било маскировка. Кадрите са заснети на открит паркинг, но не се уточнява къде.

Новият Outlander е наследил дизайна на концепта Mitsubishi Engelberg Tourer, показан миналата година. Фаровете и радиаторната решетка са наследени без почти никакви изменения, а единствените видими различия са липсата на въздухозаборници на предните калници и наличието на ауспухни накрайници.

Австралийският сайт CarAdvice пише, че следващият Outlander ще споделя еднаква платформа с новия Nissan X-Trail. Известна е и една от моторизациите – четирицилиндров бензинов двигател с обем 2.5 литра, мощност 184 к.с. и максимален въртящ момент 245 Нм. Премиерата е насрочена за началото на 2021-ва, а продажбите започват през третото тримесечие.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here