Симеоне: Реал бе много по-точен и убедителен от нас

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че Реал Мадрид заслужено е спечелил дербито в събота вечер. "Кралете" надиграха "дюшекчиите" с 2:0, а това бе първа загуба за Чоло и компания през сезона.

"Дали Реал ни превъзхождаше във всичко? Може би не, но със сигурност бяха по-точни и по-убедителни. Както във всички тези 9 години, откакто съм начело на отбора, аз и щабът ми поемаме отговорността за резултата", заяви Симеоне.

"Започнахме мача лошо, а Реал игра силно от първата минута. Те владееха повече топката, бяха по-добре подредени по терена. След почивката потърсихме промяна с включването на Тома Льомар, но не сполучихме. Игрово вече не отстъпвахме, но получихме втори гол, който направи задачата ни почти непосилна. Трябва да продължим да работим и да прогресираме", добави той.

"Смених Жоао Феликс, защото имах нужда от свежи играчи в средата на терена и в атака. Реал владееше инициативата. Не можахме да вкараме гол, който щеше да ни върне в мача. Разбирам недоволството на Жоао. Знам, че всеки футболист иска да дава максимума от себе си и да помага на отбора си. Трябва да попитате самия него защо е бил ядосан", добави Чоло Симеоне.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here