Сари: Роналдо винаги е бил страхотен

Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари похвали Кристиано Роналдо за представянето му през сезона с екипа на италианския шампион. През сезон 2019-2020 Сари спечели първа титла в Серия А, след като премина в клуба от Торино.

"Той винаги е имал невероятни качества и го доказва във всеки един мач. Това е в неговото ДНК. Има умения да се позиционира точно там, където ще отиде топката, за да вкара следващия си гол. Това се случва всеки път. Неговите физически и психологически качества го правят наистина уникален. По време на мача наистина имахме някои моменти, в които не си покривахме добре зоните в наказателното поле. Компенсирахме с индивидуални качества. Когато говорим за Кристиано Роналдо и Пауло Дибала, става дума за играчи, които имат общо 41 гола през кампанията", категоричен е Сари.  

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here