Разкриха самоличността на “Светлината” в “Маскираният певец”

Тази година продуцентите на "Маскираният певец" са се постарали повече в уликите и замазването на истинския глас на участниците. И разпознаването им става почти невъзможно. Голяма изненада предизвика Поли Генова, която се оказа зад първата паднала маска, а именно "Очите".

Вече разкриха със сигурност, че певицата Есил Дюран се крие зад маската на "Ангелът", а сега стана ясно още едно от популярните лица. Разкрита е и самоличността на "Светлината".

Зад ефектния костюм на "свещта", както го наричат панелистите, се крие гласовитият изпълнител и най-добър имитатор на Лили Иванова – Стефан Илчев, пише show.blitz.bg. Това си пролича и при гафа от последния лайф, когато трябваше да отговори на въпроса на панелистите, но микрофонът не бе включен на промяна на гласа.

Видяхме Стефан да пее и една от любимите си песни, която сме го чували да изпълнява и в "Като две капки вода". Друг е въпросът, че никой от панелистите до момента не подозира, че зад маската на "Светлина" се крие той. Всички те са категорични, че зад костюма стои жена.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here