Певицата на Галин заби рапър

Певицата Десита, част от музикалния лейбъл на фолк звездата Галин, заби един от най-актуалните и желани в момента рап изпълнители – Боби от „Мърда бойз“, пише в. "Телеграф".

От няколко седмици насам двамата публикуват любопитни снимки в социалните мрежи. Общите кадри не останаха незабелязани от почитателите, които споделиха мнение, че красивата двойка може да се реализира още по-успешно на музикалната сцена като тандем. „Много сте сладки“, „Невероятни“, „Прелест“, са само част от коментарите от страна на меломаните.

Фотосите в уебпространството издават още, че прясната светска двойка е успяла да си подари и няколко дни на родното Черноморие. Други пък са от завършването на брюнетката.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here