“Отровното трио” си регистрирали марка

"Преди време казах, че Отровното трио прави марка на гърба на протеста. Обвиниха ме, че си измислям. Ето какво открих във Патентното ведомство Скоро марката "Отровното трио" ще е факт – патентована и готова за ползване." Това написа във Фейсбук профила си историкът Емил Соколов.

"Ще се занимава с производство на хартиени изделия, наука, телекомуникации, реклама, управление на търговски сделки и какво ли не. Това е всичко, което е нужно за една предизборна кампания", пише още той.

"То и партия уж нямаше да има, ама и това се оказа, че не е точно така. Остава един въпрос – още от самото начало ли идеята е била явяване на избори и употреба на протеста като ПР акция, или са го решили накрая?

Браво, господине. Накрая отровена се оказа енергията на гражданите", коментира Соколов.

Това не е особена изненада, предвид че наскоро в свое интервю адвокат Хаджигенов обяви, че триото ще участва в изборите.

"Контролът е само първата стъпка. Естествено, че трябва да има и участие. В противен случай Борисов и ”герберщината” ще векуват", заяви адв. Николай Хаджигенов от ”Отровното трио” пред телевизия Евроком.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here