Ново 20: Любо Пенев може да поеме ЦСКА

Любослав Пенев може да се завърне начело на ЦСКА. Наставникът на Царско село вече на два пъти водеше тима от Борисовата градина, като последният път си тръгна, след като тимът не успя да елиминира Ботев Пловдив в турнира за Купата на България.

Пенев е един от фаворитите на феновете и се очаква бъде приет добре. Откакто пое Царско село той успя да превърне в тима от аутсайдер в един от най-неприятните съперници за останалите тимове в efbet Лига. Под негово ръководство отборът е и с най-непробиваемата защита в елита.

Очаква се изборът на нов треньор да бъде направен другата седмица, за да се даде шанс на заместника на Стамен Белчев да поработи с отбора по време на паузата за националните отбори. От списъка с потенциалните кандидати отпадна бившият халф на „червените" Беноа Кое. За сметка на това в нея попаднаха имена като Луис Фернандес, Томас Дол, Хуб Стевенс и други чуждестранни специалисти, пише „24 часа“.

От ръководството на ЦСКА не искат да прибързват с избора на нов наставник, за да не се стигне до нова криза. Белчев класира тима в Лига Европа, но в родното първенство столичани нямат победа в последните си 6 мача и отборът е на ръба на първата шестица.

Срещу Царско село тимът ще бъде воден отново от Даниел Моралес, който бе наставник и при снощното гостуване на Рома от груповата фаза на Лига Европа, което завърши при нулево равенство. Това донесе и първа точка на ЦСКА в турнира.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here