Новата на Брад Пит все още е омъжена

Стана ясно, че Брад Пит е срещнал новата си изгора – 27-годишната Никол Потуралски, в ресторанта на собствения ѝ съпруг. Двамата се запознали в луксозния ресторант на съпруга на Потуралски в Берлин през август 2019 г.

Пит се запознал с Роланд Мери, който е и собственик на пищния ресторант Борхард, през 2009 г., когато снима в Германия за филма на Куентин Тарантино “Гадни копилета”. Миналата година обаче той се срещнал с 27-годишната му съпруга Никол и според близки на актьора той мигновено бил запленен от красотата ѝ.

В момента Брад Пит и Никол Потуралски са влюбени до уши и са на почивка в луксозния му Шато Миравал на стойност 57 милиона паунда, разположен в южната част на Франция.

За първи път двойката е снимана заедно на концерта на Кание Уест през ноември миналата година.

Потуралски не е подавала документи за развод, все още е омъжена и има 7-годишен син Емил Роланд, съобщава БГНЕС. Момчето наскоро започна училище в Берлин, но му се наложи да се премести с известната си майка в Бевърли Хилс.

68-годишният Роланд Мери отказа да коментира любовната връзка на съпругата си с Брад Пит. Въпреки това приближени до собственика на ресторанта смятат, че той е “философски” настроен относно “близкото приятелство” на жена си с холивудския секссимвол Пит.

Самият Роланд е бил женен няколко пъти и има общо пет деца, гледа положително на живота, не ревнува и не се влияе от негативни коментари.

Самият Брад Пит избра да отпразнува премиерата на най-новия си филм “Имало едно време в Холивуд” именно в ресторанта Roland’s Borchardt в Берлин – емблематичното заведение за хранене се е превърнало в забележителност в шоубизнеса на града.

Кафето и ресторантът, който датира от 1853 г., е популярен сред държавници и известни личности, които посещават германската столица. Американският президент Барак Обама и германският лидер Ангела Меркел са вечеряли там, както и Джордж Клуни, Мадона, Натали Портман и Харви Уайнстийн.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here