Мъж влезе с тонколона в хипермаркет и почерпи всички с бонбони (ВИДЕО)

Куриозна ситуация се случи в столичен хипермаркет преди дни. Мъж от ромски произход нахлу без маска в магазина, но пък с надута до дупка тонколона, и развесели всички. Причината за действията му е, че му се е родила дъщеря, става ясно от клипа.

Видео, запечатало любопитната случка, разиграла се в столичния кв. „Люлин“, се появи във фейсбук и буквално взриви мрежата.

На кадрите се вижда ухилен до уши мъж, който нахлува с танцова стъпка в магазина с тонколона в ръка, от която дъни парчето „Жулиета“. Радостният родител обикаля магазина, мята гюбеци и черпи с бонбони клиентите и служителите.

„В Люлин така се празнува, като ти се роди дъщеря“, пише авторката на видеото.

Голяма част от потребителите не намират нищо скандално в щастливия татко, който явно е доста известен в района, и бързат да му честитят голямата радост.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here