Мрежата полудя по дъщерята на Хюрем Султан (СНИМКА)

36-годишната актриса Мерием Узерли, която се прочу с ролята си на Хюрем Султан от турския сериал „Великолепният век“, показа снимка с дъщеря си. Симпатичното селфи беше публикувано от Мерием в блога ѝ и успя да трогне феновете ѝ.

„Какви красавици“, „Хубави момичета“, „И майката, и дъщерята са много красиви“, „Малката Александра Анастасия Лисовска Султан“, „Малката Мерием“, „Как прилича на мама“, „Толкова хубава като майка си“, „Мамини очи“ , „Ти си моята любима актриса“, „Много красива и естествена майка“, пишат едни от най-запалените ѝ почитатели.

Красавицата на име Лара Джемине е родена на 10 февруари 2014 г. Майка ѝ я отглежда сама.

Сега актрисата и дъщеря ѝ Лара живеят в Германия, а от време на време звездата се връща в Турция. Дълго време Мерим беше блондинка, което не се хареса много на всички нейни фенове, но по-късно се върна към цвят, по-близък до естествения ѝ, пише jenata.blitz.bg.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here