Моуриньо със сензационна оферта

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо е получил сензационна оферта да стане селекционер на Нигерия преди Купата на африканските нации от 9 януари до 6 февруари в Камерун.

Президентът на Нигерийския футболен съюз Амаджу Пиник си е поставил за цел да доведе голям специалист, който може да печели трофеи. „Суперорлите“ са без селекционер след освобождаването на Гернот Рор беше освободен.

„Няма да ви кажа, че не сме говорили с Моуриньо, защото го направихме. Даже и спортният ни министър разговаря с него“, призна Пиник пред Daily Trust, но не разкри какъв е бил отговорът на португалеца, който само преди шест месеца пое Рома.

Другите варианти за селекционер на Нигерия са Жозе Пешейро и Младен Кръстаич. В момента временно начело на тима е Аугустин Егуавон.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here