Много британци ще викат за Кобрата срещу Джошуа!

Оказа се, че не само българите ще подкрепят Кубрат Пулев в събота вечерта. Кобрата получи мощна чуждестранна вълна от подкрепа в социалните мрежи и форумите, сочи справка на Boec.bg, цитиран от "Мач Телеграф".

Софиянецът е надъхван сериозно дори от британци, сънародници на шампиона Антъни Джошуа.

„Давай, Пулев! Антъни има стъклена брадичка и вече няколко пъти го намериха лошо. Твой ред е Пулев – към победата!“, пише любител на бокса от Шефийлд в Twitter.

Популярността на световния шампион Джошуа е огромна в цял свят, но не са малко и хората, които меко казано не го харесват. По-рано тази година Ей Джей се замеси в расистки скандал. Роденият в Уотфорд боксьор каза големи глупости на митинг – включително как тъмнокожите не бива да пазаруват от магазините на белите. Необмислените му изказвания му навлякоха още недоброжелатели, които ще викат за Кобрата в събота.

„Надявам се Пулев да го унищожи! Загуби много фенове с действията си“, споделя друг сънародник на Джошуа на име Скот от град Лийдс. Той визира именно расисткия скандал. Предлагаме ви още няколко закани на англичани от мрежата: „Давай, Пулев – нека си получи заслуженото!“; „Надявам се Пулев да спечели с нокаут“; „Джошуа е робот. Пак ще играе за точки и ще бяга по ринга“ „Пичове, нека просто Джошуа си получи юмруците“; „Ще е страхотно Пулев да нокаутира този устатия“.

Фен на бокса от Родъръм пък дори стига до крайност: „Надявам се Пулев да прекрати кариерата му“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here