Меси и Суарес може отново да станат съотборници

Звездата на Барселона Лионел Меси и нападателят на Атлетико Мадрид Луис Суарес може отново да станат съотборници, твърди сайтът Goal.com. Клубът МЛС Интер Маями, собственост на бившия национал на Англия Дейвид Бекъм, се интересува от двамата, но подобна грандиозна сделка за Меси и Суарес може да стане едва през лятото на 2022 година, тъй като не е по възможностите на клуба. Най-вероятно за нейното осъществяване ще бъде потърсена помощта на спонсори, които пряко да финансират сделката.

33-годишният аржентинец е изиграл 18 мача през този сезон, като е вкарал 10 гола и е направил 5 асистенции. Договорът му с каталунския клуб е до лятото на 2021 година. Уругвайският национал има 14 срещи за Атлетико, в които отбелязал 7 гола и е направил 1 асистенция. Споразумението на играча с клуба изтича през лятото на 2022 година. В Барселона Меси и Суарес играха от 2014 до 2020 г.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here