Меган Маркъл с първо послание след разкритието за аборта

Херцогинята на Съсекс Меган записа първото си видео послание, след като наскоро разкри, че по-рано през годината е претърпяла спонтанен аборт, съобщи Си Ен Ен.

Видеото е качено на сайта на медията в раздел "Герои".

В посланието си Меган Маркъл благодари на хората, водещи борба срещу коронавируса.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Съпругата на Принц Хари изтъква не само заслугите на лекарите, но и на медицинския персонал, доброволците и обикновените граждани, които полагат грижи за другите по време на пандемията, предава БТА.

Херцогинята на Съсекс подчертава, че абсолютно всеки може да помогне в тези трудни времена, най-малкото вдъхвайки у ближните си вяра и надежда за по-добри дни. Това е първата публична изява на Меган Маркъл, след като на 25 ноември в публикация във в. "Ню Йорк таймс" разкри, че през юли тази година е претърпяла спонтанен аборт. Тогава херцогинята на Съсекс насърчи хората да споделят болката си и да се подкрепят в трудните моменти по време на коронавирусната пандемия.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here