Ман Сити напъва за Лео Меси още през януари

Манчестър Сити планира да предложи предварителен договор на голямата звезда на Барселона Лионел Меси, твърди Telegraph. Контрактът на аржентинеца с "блаугранас" изтича през юни, което означава, че през януари той има право да сключи предварително споразумение с друг клуб.

Преговорите между каталунците и Меси за неговото оставане на "Камп Ноу" пък ще се забавят за по-късен етап от сезона, тъй като трябва да минат изборите за нов президент и да бъде избрано ново ръководство. Това няма да се случи преди януари, което дава изключителна възможност на шефовете на Сити най-сетне да реализират отколешната си мечта.

Меси искаше да напусне Барселона още през лятото, като се опита да се възползва от клауза в неговия договор, която вече бе изтекла. Причината за това желание на Ла Пулга бе конфликт с досегашния президент Джосеп Мария Бартомеу, който обаче вече подаде оставка. Двама от кандидатите за неговия пост – Виктор Фонт и Жорди Фаре, вече заявиха, че един от приоритетите им е да убедят Меси да остане на "Камп Ноу". Друг от претендентите за поста – Пере Риера, пък обяви в прав текст, че няма да спира суперзвездата на тима, ако аржентинецът реши да си тръгне през лятото, когато договорът му изтича.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here