Магапаса стана баща за втори път, бившата му веднага реагира

Легендарният фолкпевец Магапаса стана баща за втори път на 45 години. След раздялата си с Мая той намери отново любовта в лицето на значително по-младата от него Денислава.

Щастливата новина, че ще става отново татко, обяви самият изпълнител през лятото със снимка на бременната Денислава. Сега гордата майка реши да оповести, че на бял свят се е появил Петър.

"Нашето малко чудо вече е при нас! Обичаме те безусловно и безрезервно! Винаги ще сме до теб! Обещаваме да сбъднем всичките ти мечти и да имаш най-обичното и приказно детство! Ти си нашата сбъдната мечта! Обожавам те от мига, в който те видях! Не си представях да държа сърцето си в ръцете ми, но е факт, от няколко часа си в ръцете ми, а вече не мога без теб", пише майката.

Бившата жена на Магапаса – Мая, с която направиха зашеметяваща певческа кариера в края на 90-те и началото на 2000 година, първа поздрави семейството. "Честита ви рожба", пише Мая на стената на експоловинката си.

Това доказва, че са успели да запазят добри приятелски отношения след развода в името на тяхната дъщеря Кристиана.

Денислава е едва с три години по-голяма от дъщерята на популярните фолк изпълнители Кристиана. Тя работи в туристическа агенция, а двамата се запознали на парти за българи, на което Магапаса имал участие, пише show.blitz.bg.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here