Луд мач във ФА Къп: До 83-ата минута беше 2:0, а завърши 6:5 (ВИДЕО)

Мач от първия кръг на ФА Къп стана обект на множество разговори между футболни фенове в последните часове. Всички са впечатлени от развитието на срещата между Торки и Кроули.

До 83-ата минута на срещата домакините от Торки водеха с 2:0 и изглеждаха сигурни участници в следващия кръг на най-стария футболен турнир в света. Последва обаче голова вихрушка. Мачът завърши с 11 вкарани попадения, а Кроули ликува като краен победител с 6:5, въпреки че седем минути преди края на продълженията изоставаше с 3:5.

Торки поведе с 2:0 още преди почивката след попадения на Аарън Неман и Бен Уитфилд. Второто полувреме обаче беше прекъснато за 16 минути, след като вратарят на Кроули Том Макгил за кратко загуби съзнание след сблъсък с играч на домакините и беше откаран в болница.

Том Никълс върна едно попадение за гостите от дузпа в 83-ата минута. След това заради принудителната пауза се наложи да се изиграят 21 минути след края на редовните 90.

В тези допълнителни минути паднаха още три гола. Първо Бен Уотърс изравни за 2:2 в 90+14-ата минута. Джош Умера върна аванса на домакините четири минути по-късно. Джордан Тъниклиф обаче прати мача в продължения, след като изравни в 90+21-ата минута.

Драмата обаче не свърши в този момент. Ейса Хол вкара два дузпи за Торки в продълженията. Първо беше точен в 102-ата, а след това и в 107-ата минути. Така домакините поведоха с 5:3.

Кроули шокиращо за всички стигна до обрат в оставащите 13 минути. Том Никълс вкара нови два гола в 108-ата и 113-ата. Ашли Нейдсан вкара за 6:5 в полза на гостите в 118-ата минута и сложи край на зрелищния мач.

Така едва за втори път през последните седем години Кроули се класира за втория кръг на ФА Къп. Тимът получи и добра новина от болницата, тъй като стана ясно, че вратарят Макгил е изписан само с леко сътресение на мозъка.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here