Крокодил разкъса непредпазлив плувец

Триметров крокодил нападна, завлече на дъното и за секунди уби 50-годишен мъж, който влязъл непредпазливо да поплува в обитаваната от хищните земноводни Лагуна дел Карпинтеро в Тампико, Мексико, пише "Монитор".

Според свидетели крокодилът атакувал къпещия се отдолу, захапал го свирепо, завъртял го и го дръпнал под водата и така всичко приключило за броени секунди.

Задействаните екипи на Червения кръст, Гражданска защита и пожарната с моторници и лодки успели да намерят и да измъкнат тялото на плувеца, но само констатирали смъртта му с жестоки разкъсвания на шията, едната ръка и гърдите.

Зоната, в която мъжът решил да влезе във водата, е забранена за къпане и за всякакви други водни занимания именно заради дебнещите под вода крокодили.

Според статистика на Би Би Си, крокодилите убиват около 1000 души годишно. По същата статистика жертвите на змиите са 50 000 души на година, а на "най-добрия приятел на човека" кучетата – 25 000.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here