Интересно име е фаворит за поста на Георги Дерменджиев в националния ни тим по футбол

Треньорът на Черно море Илиан Илиев е фаворит №1 за селекционер на националния отбор на България, информира „Тема Спорт“. 52-годишният специалист е начело на „моряците“ от 2018 г. и с него предстоят разговори да поеме представителния тим на страната.

Другият вариант за поста е наставникът на младежкия национален отбор Александър Димитров. До негово назначение може да се стигне само при условие, че Илиан Илиев откаже.

Тази вечер „лъвовете“ гостуват на Ейре в последния си мач от Лигата на нациите. Това ще бъде и последният двубой на Георги Дерменджиев начело на отбора. Договорът му изтича и по всичко личи, че няма да бъде подновен.

В случай, че Илиев приеме да застане начело на националния отбор, негов заместник в Черно море ще бъде познато име на „Тича“. „Моряците“ се очаква да бъдат оглавени от Велислав Вуцов, който от дълго време е без работа. За последно той беше начело на Царско село през 2018 г. Вуцов беше треньор на Черно море преди повече от 15 години.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here