Заловиха двама чирпанлии с голямо количество контрабандни цигари

Вчера, малко след 17.30 часа, на път III-664, свързващ АМ „Тракия“ с град Чирпан, служители на РУ – Чирпан спрели за проверка лек автомобил Volkswagen Sharan. Колата била управлявана от 41-годишен мъж, а с него пътувал 22-годишен мъж, и двамата от Чирпан.

В хода на процесуално – следствените действия полицейските служители открили в автомобила 10 мастърбокса, съдържащи 5000 кутии цигари – “Карелия” и “Давидов”, без акцизен бандерол.

22-годишният мъж е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, а водачът – разпитан и освободен по здравословни причини. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.234, ал.1 от НК. Работата продължава под наблюдението на прокуратурата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here