Задава се голям удар по Реал Мадрид

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос ще премине в Пари Сен Жермен през лятото, гърмят испанските медии. Според информациите, защитникът на „кралете” ще напусне „Сантяго Бернабеу” след края на сезона, когато изтича договорът му.

Някои издания дори стигат още по-далеч и пишат, че испанецът вече е договорил личните си условия с френския гранд. Рамос вече може да преговаря спокойно с други клубове, тъй като до края на настоящия му договор остават по-малко от шест месеца.

Реал Мадрид не може да предложи нов контракт на футболиста, който да бъде с по-добри параметри от сегашния му договор. От клуба обявиха, че през следващия сезон бюджетът на Реал ще бъде намален драстично заради пандемията от коронавирус, а най-сериозно ще бъдат засегнати заплатите на играчите.

Целта на самия футболист обаче е коренно различна. Рамос желае да парафира възможно най-добрия откъм финансови условия договор, тъй като това ще бъде последният му такъв, предвид факта, че той вече е на 34 години и кариерата му върви към своя край.

Вчера Маурисио Почетино официално бе назначен за наставник на Пари Сен Жермен.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here