Електрическа тротинетка звучаща като бензинов V12 е новия хит на пазара (ВИДЕО)

Електрическите тротинетки добиха голяма популярност през последните години и вече често могат да се срещнат по улиците дори и в България. Един от пионерите в тази сфера, компанията Segway представи интересна озвучителна система за този тип возила, която създава усещането, че вместо тротинетка с 15-20 конски сили, шофирате мощен бензинов V12 или пък V8 двигател.

Разбира се, друга част от опциите включва звук от двутактов или четиритактов мотоциклет или пък какъвто и да било друг двигател. Колонката се свързва чрез Bluetooth, а звукът от двигателя реагира на подаването на „газ“ на тротинетката за по-истинско усещане.

Представянето на озвучителната система съвпадна с представянето на две нови тротинетки от GT серията на Segway, част от които могат да достигат до скорости от 70км/ч.

Източник: ФАКТИ

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here