Гуардиола: Отново сме обратно в играта

Манчестър Сити напомни за най-добрите си дни под ръководството на Джосеп Гуардиола в мача срещу Челси на "Стамфорд Бридж", спечелен с 3:1. Логично, каталунският специалист похвали футболистите и не скри, че е останал много доволен от видяното.

"Съперникът ни притисна в първите минути и не ни беше лесно. Но след това не позволихме на Челси да направи почти нищо, ако изключим гола в края. Играхме наистина добре и постигнахме великолепен резултат", заяви Гуардиола.

"Челси е един от най-силните отбори. Въпреки несполуките в последните мачове, те разполагат с футболисти от много висока класа, включително резервите. Ние имахме план, който сработи. Действахме великолепно, особено по отношение на владение на топката. Ние не можем да играем като другите, а трябва да следваме своя ритъм и да атакуваме в подходящия момент. Така спечелихме всички трофеи заедно – с търпение. От вратаря до най-изнесения нападател, ние обичаме да си подаваме топката по тревата и да чакаме точния миг", обясни Пеп.

"Всичко във Висшата лига е странно. Трябва винаги да бъдеш фокусиран в мачовете, но да си спокоен извън тях. Обратно в играта сме и се надявам, че ще продължим така до края на сезона и ще бъдем в борбата за титлата", добави Гуардиола.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here