Граждани се събират пред КАТ утре, искат книжката на Тити Папазов

Граждански протест е планиран за вторник сутрин, 8 септември, от 8 часа, пред сградата на КАТ София. Причината – поредното документирано нарушение, извършено от баскетболния треньор и ръководител на футболния „Левски” Константин Папазов.

В призива за протест, разпространен чрез социалната мрежа Facebook, няколкостотин потребители са заявили присъствие, а хиляди други интерес към събитието. Гражданите искат да бъде отнета шофьорската книжка на Папазов заради безбройните видеодокументирани нарушения на пътя. Те ще попитат и за оставката на шефа на КАТ София, съобщава actualno.com.

На 4 септември джипът на Папазов бе заснет как прережда колона за ляв светофар на Румънското посолство, след което взима завоя на червен светофар. Нарушението се случва в близост до зала "Универсиада", където Папазов тренира баскетболния „Левски” и на метри от Първо Районно полицейско управление.

Само преди два месеца Папазов влезе в новините, след като премина на червен светофар с висока скорост на бул. "Черни Връх", след което заплати своята глоба и обеща, че ще бъде по-внимателен по отношение на спазването на правилата за движение.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here