В България се продава лимузината на бивш футболист на Байерн Мюнхен

Интересна обява за Audi A8 се появи в най-големия сайт за автомобили в България – mobile.bg. Според описанието и снимките на лимузината, тя е принадлежала на бившия футболист на Байерн Мюнхен – Ивица Олич.

Хърватинът прекара 3 години в германския отбор между 2009 и 2012 година, а в кариерата му се отличават още имената на Динамо Загреб, ЦСКА Москва, Хамбургер и Волфсбург. Конкретният автомобил е именно от периода на футболиста в Байер Мюнхен, което е видно от гравираните имена, номер и емблема на отбора върху праговете на лимузината.

Според описанието, Audi-то е изминало близо 190 хиляди километра за малко над 10 години, а впечатление прави и богатото оборудване на автомобила с по-голяма част от екстрите, които са се предлагали по това време.

Оборудваната с 4.2-литров дизелов мотор А8-ца разполага с 351 конски сили и автоматична трансмисия, а настоящият ѝ собственик е готов да се раздели с нея за сумата от 39 999лв.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here