Възрастен мъж обиколи екватора, за да отслабне

Пенсиониран консултант в областта на предприемачеството, 70-годишният Винод Баяай извървя маршрут, еквивалентен на обиколката на земното кълбо, без да напуска града си. Винод Баяай е изминал 40 075 километра през последните четири години в Лимерик, в западната част на Ирландия. С личния си пример той насърчи другите да бъдат активни в разгара на пандемията.

Баяай, който е роден в Индия и живее в Ирландия от 43 години, завърши този необикновен подвиг през септември, след като направи повече от 54,6 милиона стъпки за 8 322 часа и изгори почти 1,5 милиона калории за по-малко от 1500. на деня. Пенсионерът, който обича да се разхожда, кандидатства пред Книгата на рекордите на Гинес, за да прецени дали е кандидат за новия световен рекорд като първият човек, преминал еквивалента на земната обиколка и се надява да получи отговор и решение следващия месец. Винод започва разходката си "около земното кълбо" през 2016 г. с цел да отслабне, без да отчита разстоянието, което ще измине. Той използва приложение за проследяване на активността на телефона си, което записва всеки негов напредък.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here