Вижте колко са пораснали децата на Уилям и Кейт (СНИМКИ)

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж – принц Уилям и Кейт Мидълтън се срещнаха заедно с децата си – принц Джордж, принцеса Шарлот и малкия принц Луи със световноизвестния британски естествоизпитател Дейвид Атънбъро, пише Дарик.

Срещата им стана повод да покажат нови снимки на цялото семейство заедно с Атънбъро. Денят се оказа специален за най-големия им наследник – принц Джордж, който получи специален подарък от госта. При посещението си в двореца Кенсингтън Атънбъро подари на младия принц Джордж гигантски фосил на зъб на праисторическа акула.

Седемгодишният син на херцозите изследваше с любопитство зъба от мегалодон – вид, живял преди повече от три милиона години, който бил три пъти по-голям от съвременните големи бели акули.

На снимките се вижда и колко много са пораснали малките принцове и принцесата на кралското семейство.

Дейвид Атънбъро снима документални филми за дивата природа от 50-те години и бие тревога за глобалната опасност от пластмасовите отпадъци с поредицата си от 2017 г. "Синя планета II".

Новият филм на Атънбъро е прожектиран в двореца Кенсингтън и изследователят го гледа в компанията на принц Уилям, син на престолонаследника принц Чарлз, съпругата му Кейт и трите им деца.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here