Бивши и настоящи футболисти, и легенди на Барса харесват думите на Меси

Публикацията на Лионел Меси, в която се сбогува с Луис Суарес и нападна ръководството на Барселона, събра над 10 млн. харесвания само за няколко часа. Сред одобрилите думите му не бяха само феновете, но и множество настоящи и бивши играчи на тима, както и няколко футболни легенди от други клубове.

Написаното от Меси беше харесано от Френки де Йонг, Самюел Юмтити, Франсиско Тринкао, Миралем Пянич, Артуро Видал, Неймар, Чави, Дани Алвеш, Самуел Ето’о, Педро Родригес, Марк Бартра, Сеск Фабрегас, Пако Алкасер, Серхио Агуеро, Анхел Ди Мария, Неймар-старши, Роналдо Назарио, Джон Тери, Дейвид Бекъм, Фабио Канаваро, Пауло Дибала, Кристиан Виери, Радамел Фалкао, мотоциклетиста Марк Маркес и баскетболиста Лука Дончич. “Невероятно е как вършат нещата там”, беше краткият коментар на Неймар.

“За съжаление, това е реалността от известно време насам. Само се потвърждава година след година! Не става въпрос за печелене или губене, това го знаем, а за уважение, което не го знаят! Продължава да бъде трудно по някакъв начин да бъдем там”, добави Дани Алвеш.

“Синко, елегантността не се КУПУВА. Внимавай и мисли за себе си”, написа Ето’о.

Фабрегас, Ди Мария, Бобо Виери и Фалкао пък отговориха само с емоджита, изразяващи аплодисменти.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here