Баба Ванга за Васил Божков

Баба Ванга за Васил Божков
Васил Божков ли е спасител?Петричката пророчица баба Ванга направила силно разкритие за бъдещето на България! Последните слухове гласят, че руса жена с високо обществено положение ще изведе страната, но се оказва, че това не е съвсем така. Нито е руса, нито е жена, разкрива Жени Костадинова в интервю за „Преди обед“ преди време. Пред Деси и Сашо тя споделя любопитни подробности от спомените на съвременници, посетили Ванга и говорили с нея. Именно пред тях пророчицата казва „

Ще дойде висок мъж от чужбина. С високо чело. Около 50 — 60 годишен, образован. Ще поведе народа и ще тръгнат нещата“. Засега този образ само и единствено отговаря на Васил Божков – той е с високо челo, интелигентен и образован, намира се в чужбина.

По-точно описание и съвпадение няма досега направено за никой. Васил Божков има нужният потенциал – управлявал е най-голямата корпорация у нас – бизнес за милиарди с контакти на най-високо ниво на всички континенти. Има нужната компетентност и с годините той се е доказал, че работи с най-големите професионалисти и експерти.

Защото държавата не се управлява с мутри, а с експерти и добре подготвени специалисти за всяка сфера. Партията на Васил Божков е изцяло от млади и енергични хора, което на практика потвърждава още едно предсказание на Пророчицата: ”Родените през 2005 г. ще спасят България, нарича ги кристалните деца – математици, музиканти, лекари, които ще се върнат в страната и ще я поведат напред”.

Спомняме си протестите в София – това бяха млади и образовани деца, които се прибраха в страната като за тях става дума. Вярваме или не в предсказанията на Ванга, но съвпаденията с описването на годините, челото и интелигентността на Васил Божков напълно съвпадат с нейните думи като добавим, че той е в чужбина и вече няма разминаване в думите и.

Като добавим и че самият Божков заяви пред цяла България, че спасяването на страната ни е негова кауза и мисия в живота. Виждаме една мотивация като на него не му трябват пари. Та той си ги има! На него не му трябва власт като с парите си може да си купи власт.

Той просто поведе млади и стари на една битка срещу статуквото на един щурм срещу мафията узурпирала властта и съдбите ни. Той развя знамето на свободата и остана ние да го последваме за спасението на майка България. Вярваме или не той вярва, а неговата биография досега показва, че той никога не е правил грешки, а допуснал е само една – да бъде рекетиран.

Днес всички ние сме рекетирани и изнудвани! Трябва ли да търпим или да се опълчим на хунтата и политико-икономическата мафия? Вярвам на Ванга, вярвам и на Васил Божков, а вие?

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here