Арда и Левски не се победиха (ВИДЕО)

Левски завърши при 1:1 в Кърджали като гост на Арда. Домакините вкараха чрез Иван Коконов в началото на мача, а Паулиньо изравни малко след почивката. Почти цяло второ полувреме "сините" играха с човек по-малко заради червен картон на Ивайло Найденов. 

Първата по-опасна атака в мача бе за "Левски". Здравко Димитров получи отличен пас по левия фланг, направи финт и стреля с левия крак. Вратарят на Арда Васил Симеонов изби в корнер.

Домакините отвърнаха на удара в 5-ата минута. Емил Мартинов успя да стреля към вратата на "жълтите" от Левски в този мач, но ударът му бе блокиран.

Арда откри резултата в 8-ата минута. Спас Делев проби през центъра. Топката стигна до Иван Коконов от краката на Делев. Коконов, останал сам, много хладнокръвно реализира под плонжа на Ники Михайлов за 1:0 в полза на домакините.

В следващите минути "Левски" натисна, но не успя да достигне до по-опасна ситуация.

В 23-ата минута Паулиньо имаше добър шанс да вкара. Здравко Димитров и Станислав Иванов си подадоха няколко паса по левия фланг на нападението на Левски. Вторият подаде точно в наказателното поле на Арда към Паулиньо. Бразилецът обаче стреля и след рикошет в крака на защитник топката излезе в корнер. След още два ъглови удара Здравко Димитров центрира много добре, Живко Атанасов се пребори за високата топка, но ударът му с глава бе спасен от вратаря Симеонов.

Отново от корнер в следващата минута, Спас Делев центрира отлично в наказателното поле. Там Емил Мартинов бе оставен напълно непокрит. Той скочи леко и стреля с глава, но ударът му излезе в аут.

До края на първото полувреме темпото на игра спадна, а положенията преди двете врати липсваха. В последната минута Найджъл Робърта се отскубна и стреля, но топката бе право в ръцете на Симеонов.

В 48-ата минута Левски изравни резултата. След атака по десния фланг Станислав Иванов изведе Найджъл Робърта. Той почти от аутлинията подаде към Паулиньо, който много хитро и хладнокръвно излъга вратаря на домакините и изравни резултата.

В 54-ата минута "Левски" остана с десет души на терена. Десният защитник фаулира откъсващ се нападател на Арда отзад и реферът Станислав Тодоров го изгони.

В края Мартин Петков измъкна една топка в центъра и подаде към Найджъл Робърта. Нападателят се откъсна сам срещу вратаря Симеонов. Той копна топката над стража, но късметът му изневери и кълбото се оплете в мрежата, но от външната ѝ страна.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here