Шарън Стоун станала друг човек след инсулта

Животът на холивудската звезда Шарън Стоун коренно се променил след инсулта, който изкара през 2001 година. Именно този неприятен момент от живота ѝ я направило друг човек, пише сайтът Contact Music.

По време на интервю за Attitude 62-годишната актриса се обърна назад към онзи кошмарен момент, след който тя трябвало да учи дори най-основни умения.

"Когато ти се наложи отново да изградиш мозъка си, загърбваш миналото и взимаш по-добри решения", коментира актрисата. Тя разказва как ѝ се наложило да дисциплинира мислите си. Стоун просто нямала време за губене с лоши помисли. Когато се обръщала назад във времето, тя се сещала за предишната Шарън, но тя в никакъв случай не приличала на днешната.

„И когато погледна към предишното си аз, си спомням за него, по-голямата част от него, не всичко, но го помня. Но не чувствам, че съм напълно онази Шарън, нали разбирате? Това е странно, странен вид двойна реалност. Ние наистина можем да изберем кои искаме да бъдем в живота и кариерата си “, добавя тя.

Животът на актрисата е бил изложен на сериозна опасност и тя е имала едва 1 % шанс да оживее, тъй като била потърсила медицинска помощ прекалено късно. Стоун съветва всички дами веднага да отидат на лекар, ако изпитат непоносимo главоболие.

Самата тя посетила болница едва на третия или четвъртия ден след прекарания инсулт.

"Много хора в моето положение умираха. Аз самата имах минимален шанс да оживея, докато не ми беше направена операцията. Лекарите не знаеха дали ще остана жива в продължение на цял месец", спомня си холивудската звеззда.

На нея никой не ѝ казал колко е сериозно състоянието ѝ, прочела го в едно списание.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here