ЦСКА умува за младежки национал

ЦСКА може да се раздели с младежкия национал Тонислав Йорданов. 22-годишният нападател изобщо не намира място в групата за мачовете при новия наставник на „червените“ Бруно Акрапович.

От началото на сезона той има едва един мач в efbet Лига, като влезе от пейката при гостуването на Черно море, което завърши при резултат 1:1.

Йорданов остана без картотека и за срещите на тима в Лига Европа, въпреки че в квалификациите два пъти беше неизползвана резерва. През миналата кампания Йорданов бе пратен под наем в Етър. С екипа на „виолетовите“ той отбеляза 5 гола в 8 двубоя.

Отново съществува вариант той да бъде пратен под наем или да се потърси директно продажбата му в чужбина, както се случи с Ангел Лясков, който през лятото премина в Олимпия Любляна.

Очаква се по време на зимната пауза ЦСКА да се раздели с още един или двама играчи, които не попадат в плановете на треньора Бруно Акрапович.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here